Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen på slutkonferens: Med smak för kunskap

Efter två år lider vårt kompetensförsörjningsprojekt "Med smak för kunskap" mot sitt slut. Varmt välkommen på slutkonferensen för att ta del av resultaten och inspireras av hur ni kan jobba med kompetesförsörjning i din kommun.

Vid slutkonferensen presenteras resultat och erfarenheter från projektet insatser. Vi kommer få ta del av måltidsverksamheternas lärdomar och hur de tagit sig an arbetet med kompetensförsörjning.  Ta tillfället i akt att delta i en värdefull och spännande diskussion kring förslag och tankar hur arbetet kan fortsätta att implementeras i våra verksamheter!

Konferensen riktar sig till alla som deltagit i projektet som måltidsbiträden, validander, yrkesbedömare, handledare, kockar, måltidschefer samt HR-personal. Vi välkomnar även andra som är nyfikna på hur man på ett framgångsrikt sätt kan arbeta med kompetensförsörjning i sin egen verksamhet.

 Var och när?

Tid:  23 mars, kl. 13.00-16.00

Plats: RISE, Frans Perssons väg 6 Göteborg

Sista anmälningsdag:  2 mars

Anmälan: Görs via Måltid Sverges hemsida

Kontakt: Julia Hansson julia.hansson@ri.se 070- 339 66 35

Varmt välkomna!

Senast uppdaterad: 2020-01-28 12:51