Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet
OBS! Webbplatsen fungerar inte korrekt om du har din JavaScript funktion inaktiverad
Stäng menyn
Om oss
Menyalternativ under Om oss
Om skolmat
Vårt material
Menyalternativ under Vårt material
Aktiviteter
Menyalternativ under Aktiviteter
Webbutbildningar
Menyalternativ under Webbutbildningar
Projekt & samarbeten
Menyalternativ under Projekt & samarbeten
Nyhetsbrev
Press
Skolmatsakademin
Meny
Stäng meny
Sök
Sök
Nyhetsarkiv
Om oss
Styrgrupp och ledning
Infomaterial om Skolmatsakademin
Om skolmat
Vårt material
Receptbank
Affischer
Bildbanken
Bordsryttare
Logotyper och banners
Lunchkuponger
Menymallar
Minikockar
Specialkostintyg
Temapaket
Fotosamtyckesblankett
Klimatsmarta måltider
Matsvinnsmodell
Flervalsmodellen
Stödmaterial i coronakrisen
Aktiviteter
Genomförda aktiviteter
Webbutbildningar
Webbinarier
Barnkonventionen
Klimatsmart mat
Projekt & samarbeten
Validering Kock
Future Kitchen
Måltid Sverige
Väl Godkänt för skolmåltiden
Nyhetsbrev
Press
Du är här:
Startsida
Nyhetsarkiv
Nyhetsarkiv
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev december 2020
Hur har det gått på Backaskolan?
Den svenska supergrödan!
Åkerböna på menyn?
Julhälsning från verksamhetsledaren
Spännande möte mellan skolan och lantbruket
Hallå där Sofia
Hallå där Madelene
Välkommen till den norska skolan!
Summering av Oxford Researh undersökning gällande Skolmatsakademin relevans och effektivitet
Välkommen på nätverksträff!
Lektion om hållbar utveckling i samband med Nobel
WWF lanserar Vegoguiden!
Skolmåltidsutbytet 2020
Schemalagda måltider i projektet "Väl godkänt för skolmåltiden"
Skolmatsakademin digitaliseras så att fler kan medverka och mötas.
Nominerade till Årets kökshjälte! i Västra Götalands offentliga kök
Sockersmarta Mellanmål
Webinar om skolans folkhälsoarbete utlovas!
Nyhetsbrev augusti 2020
Följ Måltidsbloggen för att skapa ännu bättre måltider tillsammans!
Nya bordsryttare med säsongens grönsaker
På gång inom måltidspedagogiken
Nu laddar vi för höstens aktiviteter
Blå proteiner, dialogträffar och folkhälsa i höst!
Hallå där Kamilla och Annie!
Nyhetsbrev juni 2020
Ta del av höstens smörgåsbord.
Modell för integrerade skolmåltider.
Smakskedar minskar matsvinnet.
Lär dig mer om kulturella perspektiv på ätande.
Se vår senaste nätverksträff!
Skolmat på distans?
Välj kött som är okej att äta.
Lärande hållbara måltider i Göteborg stad satsar på smakrikt utbildningsmaterial för åk F-3.
Vi ses på Zoom i höst!
Nyhetsbrev april 2020
Vinnande modell för minskat matsvinn.
Nationella rekommendationer för säker specialkost
Vem vill du nominera till Årets kökshjälte?
Handbok med smak för kunskap
Blå proteiner – välkommen till vår digitala nätverksträff!
Succé när sillburgare serverades i Göteborg
Stödmaterial i coronakrisen
Nya coronaviruset - detta gäller för offentliga kök
Nyhetsbrev mars 2020
Hallå där Jenny!
White Guide Junior – anmäl er senast 1 april!
Hälsning från verksamhetsledaren!
Hallå där Anna!
Prenumerera med RSS
Senast uppdaterad:
2018-08-27 14:53
Har du en synpunkt eller fråga om webbsidan?
Ta kontakt med webbansvarig här
Lämna en synpunkt om webbsidan via ett kontaktformulär
Förnamn Efternamn
Meddelande *
E-post *
Telefonnummer
Skicka kopia på meddelandet
Jag vill ha svar
Dela gärna denna sida via: