Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

190131 Specialkost och födoämnesallergi

En introduktion i specialkost med Andrea Mikkelsen, Dietist och specialist inom barnhälsovård. Längd: 75 min.

I detta webbinarium får du grundläggande kunskaper i ämnet födoämnesöverkänslighet. Vad är skillnaden mellan laktosintolerans och mjölkproteinallergi? Och mellan glutenintolerans och sädesslagsallergi? Föreläser gör Andrea Mikkelsen, dietist och medicine doktor. Andrea är specialist inom barnhälsovård och födoämnesöverkänslighet hos barn. 

Webbinariet genomfördes i samarbete med Måltid Sverige och Mattanken.

Se webbinariet i efterhand via Mattankens hemsida>>

Senast uppdaterad: 2020-06-04 16:02