Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Besök Dart

Besök

Besöksadress

Kruthusgatan 17
411 04 Göteborg
Se även: http://www.dart-gbg.org

Vi finns på våning 6 i anslutning till Specialpedagogiska skolmyndigheten.

Vägbeskrivning

Kruthusgatan 17, baksidan av Centralstationen. Mellan Nils Ericssons-terminalen och Skansen Lejonet.

Västtrafik - reseplaneraren

Du är välkommen att besöka Dart för att se på vår utställning och få mer information om vår verksamhet och om kommunikationsstöd. Vi rekommenderar alla våra besökare att komma utan bil till Dart eftersom det finns ett mycket begränsat antal parkeringsplatser.

I våra lokaler har vi en utställning där vi visar olika kommunikationsmaterial och hjälpmedel. Du kan prova olika appar på våra surfplattor och få tips och inspiration. Utställningen är alltid öppen och kostnadsfri för alla. 

Det finns möjlighet att beställa ett studiebesök av utbildningskaraktär på två timmar eller mer. Ni får träffa en av våra medarbetare som ger er information om Darts verksamhet och om kommunikationsstöd. Informationen kan anpassas och riktas så att den passar er verksamhet eller era frågeställningar. Kontakta vår administrativa koordinator för förfrågan och prisuppgifter för ett besök. Det är viktigt att ni är ute i god tid för er förfrågan.  

Profilbild av Jan Övrevik

Jan Övrevik

Administrativ koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Om du vill ha mer information eller boka ett studiebesök kan du höra av dig till vår administrativa koordinator Jan Övrevik.
Senast uppdaterad: 2019-12-13 13:43