Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Digitala studiebesök på Dart

Är du nyfiken på Darts verksamhet? Vill du veta mer om kommunikation och vad som är viktigt för att skapa ökad kommunikativ tillgänglighet? Delta på ett kostnadsfritt digitalt studiebesök!

Till Dart har du möjlighet att komma på digitalt studiebesök. Studiebesöket innefattar en timmes inspirerande föreläsning om kommunikation och kommunikationsstöd. Du får veta hur du med Darts hjälp kan utveckla din egen eller din verksamhets kompetens, för att ge din familjemedlem, dina brukare, elever eller patienter ökade möjligheter att kommunicera.

Vi rekommenderar att du avsätter en stund i anslutning till föreläsningen för att botanisera bland de digitala resurserna på vår webbplats. Där hittar du massor av tips, inspiration, filmer och nedladdningsbart material som kan passa för din verksamhet eller din familj. 

Darts digitala resurser

På Darts webbplats kan du lära dig mer om och komma igång, eller komma vidare, med kommunikationsstöd. Vi har samlat filmer, korta informativa texter och tips på mer läsning i flera olika kategorier.

Se våra digitala resurser under Lär om kommunikationsstöd

 

 

Profilbild av Jan Övrevik

Jan Övrevik

Administrativ koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Om du vill ha mer information kan du höra av dig till vår administrativa koordinator Jan Övrevik.
Senast uppdaterad: 2022-06-13 15:54