Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Praktisk information

Coronavirus (covid-19)
Vår mottagning är öppen som vanligt. Om du är frisk är du välkommen till ditt bokade besök. Om du har luftvägsbesvär och/eller feber eller har vistats tillsammans med någon som har infektion med covid-19 så ska du inte komma till oss. Kontakta mottagningen för att av- eller omboka ditt besök. Du kommer eventuellt att få erbjudande om att genomföra besöket per telefon eller digitalt.

Besök

Besöksadress

Kruthusgatan 17
411 04 Göteborg

Vi finns på våning 6 i anslutning till Specialpedagogiska skolmyndigheten.

Yttre vägbeskrivning

Kruthusgatan 17, baksidan av Centralstationen. Mellan Nils Ericssons-terminalen och Skansen Lejonet.

Västtrafik - reseplaneraren

Kurserna hålls i Darts lokaler, om ingenting annat angetts.

Ungefär 3 veckor före kurstillfället får du en bekräftelse på din anmälan. Anmälan till Darts kurser är bindande. Det går bra att lämna återbud fram till sista anmälningsdatum, därefter får du betala halva kursavgiften. Om du uteblir från kursen får du betala hela avgiften ändå. Om ett utbildningstillfälle skulle bli inställt är inte Dart eller Sahlgrenska Universitetssjukhuset ansvariga för eventuella kostnader som till exempel kostnader för resa eller boende.

Profilbild av Jan Övrevik

Jan Övrevik

Administrativ koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Om du vill ha mer information kring en kurs kan du höra av dig till kursledaren eller till vår administrativa koordinator Jan Övrevik.
Senast uppdaterad: 2019-02-27 16:25