Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Satsning på långtidssjukskrivna

rönn

Vem kan komma?

Gröna Rehab erbjuder arbetslivsinriktad rehabilitering för personer som har Västra Götalandsregionen som arbetsgivare. Målet är återgång i aktivitet - arbete eller studier.

Omfattning:

Tre halvdagar i veckan i gruppaktivitet på Gröna Rehab. En halvdag per vecka med egen aktivitet eller samtal med kontaktperson på Gröna Rehab.

Vid sjukskrivning på heltid erbjuds en infasningsperiod på fyra veckor följt av tolv veckors rehab. Vid behov kan ytterligare en period om 12 veckor erbjudas då deltagaren succesivt fasas ut i arbete. Maxtid 28 veckor.

Vid sjukskrivning på deltid erbjuds en period om 16 veckor. Upplägget sker i samarbete med arbetsplatsen. Till denna grupp välkomnas också deltagare som är i riskzonen för en stressrelaterad ohälsa. Maxtid 16 veckor.

Plats:

Trädgårdsmästarbostaden i Lilla Änggården, Göteborg

Kostnad:

Kostnaden för rehabiliteringen på Gröna Rehab är täckt av Västra Götalandsregionen centralt och innebär ingen extra kostnad för arbetsplatsen. Deltagaren behåller sin ersättning från Försäkringskassan. Kostnader för vikarie ersätts inte.

Intresseanmälan

Intresseanmälan till HR Carina Falk på mail: carina.falk@vgregion.se

Frågor om innehåll och upplägg maila:
Marja Abrahamsson marja.abrahamsson@vgregion.se (teamledare).

Senast uppdaterad: 2022-02-01 15:06