Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Rehabilitering

rönn

Vem kan komma?

Gröna Rehab erbjuder arbetslivsinriktad rehabilitering för personer som har Västra Götalandsregionen som arbetsgivare. Målet är återgång i aktivitet - arbete eller studier.

Omfattning:

Rehabiliteringen sker i grupp tre halvdagar i veckan, tre timmar per tillfälle. Samt individuellt samtal med kontaktperson som också håller i rehabprocessen.

Vid sjukskrivning på heltid är upplägget först en fyra veckors infasningsperiod, där upptrappning av tid sker. Därefter följer den arbetslivsinriktade rehabiliteringen som sammanlagt är 28 veckor. Därefter följer en successiv arbetsåtergång.

Vid sjukskrivning på deltid erbjuds en period om 16 veckor. Upplägget sker i samarbete med arbetsplatsen. Till denna grupp välkomnas också deltagare som är i riskzonen för en stressrelaterad ohälsa. Maxtid 16 veckor.

Plats:

Trädgårdsmästarbostaden i Lilla Änggården, Göteborg

Kostnad:

Kostnaden för rehabiliteringen på Gröna Rehab är täckt av Västra Götalandsregionen centralt och innebär ingen extra kostnad för arbetsplatsen. Deltagaren behåller sin ersättning från Försäkringskassan. Kostnader för vikarie ersätts inte.

Intresseanmälan

Intresseanmälan till HR Carina Falk på mail: carina.falk@vgregion.se

Frågor om innehåll och upplägg maila:
Marja Abrahamsson marja.abrahamsson@vgregion.se (enhetschef).


Senast uppdaterad: 2023-01-23 15:05