Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-19: nyheter om innovation och information om hur du kan hjälpa till

Publicerad:
Covid-19

Här samlar vi regiongemensam information om Covid-19 kopplat till hur ditt företag eller du som privatperson kan hjälpa till samt nyheter som berör innovation kring Covid-19.

Vill du hjälpa till?

Läs mer på VGR:s hemsida

Utvecklings- eller innovationsprojekt

Har du utvecklings- eller innovationsprojekt kopplat till Covid-19 och vill komma i kontakt med Innovationsplattformen för vägledning och stöd? Kontakta innovationsplattformen@vgregion.se

Våra tjänster riktade mot externa parter anpassas med anledning av covid-19

Då sjukhusen i Västra Götalandsregionen hålls stängda för allmänheten fram till 31 oktober* kan vi för tillfället inte erbjuda tillgång till patientnära miljöer för företag och andra externa parter. Vi erbjuder istället digitala möjligheter, samt kontakt till miljöer utan patienter. Välkommen att kontakta innovationsplattformen@vgregion.se för vägledning.
 
*Datumet kan komma att ändras/förlängas. Vi uppdaterar informationen därefter.

Finansiering för innovationsprojekt

Finansiering kan nu sökas för innovationsprojekt med anknytning till Covid-19. Läs mer om de aktuella utlysningarna och den stöttning som erbjuds i ansökningsarbetet.

Nationell och internationell information

Swelife har samlat nationell och internationell information med anledning av Covid-19, på sin hemsida, exempelvis kring innovation och utlysningar.

Publicerad: