Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Innovationsfondens uppstartsseminarium ska inspirera och stärka innovatörerna

Publicerad:
Uppstartsseminarium

I år har 33 innovationsprojekt hittills beviljats medel från Innovationsfonden. För att inspirera och stärka innovatörerna inför deras kommande arbete anordnar Innovationsfonden ett årligt uppstartsseminarium – och nyligen var det dags igen.

– För oss är det viktigt att alla innovationsprojekt får en bra och inspirerande start, med kunskap om vad som väntar under det kommande året, säger Jan Kilhamn, tf hälso- och sjukvårdsdirektör i Västra Götalandsregionen. De som framgångsrikt ansökt och tilldelats medel från Innovationsfonden får inte bara ett stöd för sitt eget projekt, utan bidrar också med kunskapen de vinner till en bättre hälso- och sjukvård i stort.

Inspiration från tidigare projekt, stödfunktioner och nya processer

– För att informera om innovationsarbetet och vilka regionala stödfunktioner som kan vara behjälpliga så bjuder vi in talare som kan berätta om allt från exempelvis innovationsprocessen, Koncerninköp, Koncernstab Digitalisering, ekonomi och coachning. Men också tidigare beviljade projekt som kan dela med sig kring utmaningar och framgångsfaktorer. Detta brukar vara en givande kombination! säger Elin Ståhl, projektledare för Innovationsfonden.

Sök medel du också!

Är du också intresserad av att söka medel från Innovationsfonden? Sista ansökningsdag är 30 januari, läs mer här!

Läs mer om Innovationsfonden

Publicerad: