Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kalender

2020

Workshops om upphandling och implementering
28 augusti, 3 september & 8 september (eventuellt kommer fler datum), digital workshop
För att innovationsprojekt ska bli lyckade krävs inte bara en bra idé, utan också att lösningar och tjänster implementeras och sprids. Här blir upphandling en viktig del, som kan innebära stora utmaningar. MedTech West genomföra digitala workshops inom det strategiska projektet UppHIM, som komplement till fysiska workshops inom Medtech4Healths noder.

AI-lösningar för vård på distans
1 september, digitalt evenemang
Hur kan AI-baserad språkprocessering, datainsamling och analys på distans skapa personaliserade lösningar och möjliggöra hälso- och sjukvård utan att fysiskt besöka vården? VINNOVA och EIT-Health bjuder in både regionalt och nationellt verksamma vårdaktörer, företag och forskare för att diskutera bl.a. den frågan.

Workshopserie för patientinnovatörer
8 september & 23 oktober
Har du erfarenhet av att leva med, eller leva nära någon, med en kronisk eller långvarig sjukdom? Har du också erfarenhet av att försöka förbättra din eller någon närståendes vård eller hälsa? Då kanske du är intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter och utveckla ny kunskap som kan vara till nytta för dig och för andra, genom att delta i denna workshopserie.
 

Innovationsveckan 2020
5-9 oktober, Göteborg och nationellt
Innovationsveckan är en nationell kraftsamling för att visa upp det driv och engagemang som finns inom offentlig sektor när det kommer till innovation och förmågan att tänka nytt.

Senast uppdaterad: 2020-08-05 10:31