Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kalender

2020

Grundkurs i medicinteknisk utveckling
6 mars, Göteborg
Syftet är att ge en överblick över gällande regelverk, grundläggande kunskaper om krav som ställs på medicintekniska produkter och en förståelse för hur dessa skall tillämpas. Kursen riktar sig till sjukvårdspersonal och innovationsstödjande verksamhet i VGR; läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, verksamhetschefer, ingenjörer/tekniker och personer som behöver en grundläggande kunskap om gällande regelverk och tillämpning för utveckling av medicintekniska produkter. De som kommer föreläsa är Jessica Ylvén, Koncernkontoret, Sandra Olsson, Gothia Forum, och Erik Mårtensson Djäken, Innovationsplattformen.

AI för offentlig sektor – webbsändning från SKR
16 mars, Göteborg
AI Innovation of Sweden och AllAgeHub bjuder in till webbsändning av SKR:s konferens AI för offentlig sektor – uppstart av AI-nätverk.

Innovationsveckan 2020
5-9 oktober, Göteborg och nationellt (mer info kommer)
Innovationsveckan är en nationell kraftsamling för att visa upp det driv och engagemang som finns inom offentlig sektor när det kommer till innovation och förmågan att tänka nytt.

Senast uppdaterad: 2020-04-21 16:34