Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kvalitetsmässan 2019 – fokus på innovation och digitala lösningar

Den 12-14 november arrangeras Kvalitetsmässan 2019. Årets tema handlar om digitala lösningar och innovationer som bidrar till att skapa hållbara samhällen. Som anställd inom Västra Götalandsregionen erbjuds du fri entré på fackmässan och även rabatt på seminarieprogrammet.

Kvalitetsmässan är en mötesplats för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. Det gäller tjänstemän och förtroendevalda, men även företag och förebilder som bidrar till att Sveriges offentliga verksamheter i många avseenden är världsledande. Under tre dagar blandas politiker med innovativa nytänkare, forskare med chefer och utvecklingsmänniskor från hela Sverige.

Årets tema är ”Ett smartare samhälle”. Det handlar om digitalisering, innovationer och nya idéer som en förutsättning för att skapa hållbara lösningar för hållbara liv i hållbara samhällen och därmed kunna erbjuda en välfärd i världsklass även i framtiden.

Västra Götalandsregionen kommer i år inte att medverka med en egen monter på fackmässan, men som anställd inom VGR får du gratis inträde till det öppna programmet som erbjuds under mässan. Under tre dagar finns ett brett program som kan bidra till din kompetensutveckling. Det handlar om effektivitet, ledarskap och innovationer men också om integration, hållbarhet och offentlig upphandling.

Läs mer om Kvalitetsmässan 2019

Senast uppdaterad: 2019-06-14 08:48