Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Simulatorcentrum i Väst håller öppet hus

simulering

Simulatorcentrum i Väst har öppet hus den 30 november för att visa hur de arbetar med simulering. Det drivs av FoUUI vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, men är ett regionalt centrum för simulering och träning av medicinska färdigheter, praktiska färdigheter, kommunikation, ledarskap och samarbete.

Testa simulering och delta i workshops

Besök R-huset på Mölndals sjukhus för att lära dig mer om hur Simulatorcentrum i Väst arbetar och varför inte testa tekniken? Alla medarbatera inom hälso- och sjukvård är välkomna mellan kl 12-17, fredagen den 30 november. Det kommer även att arrangeras workshops under dagen.

För mer information, kontakta simulatorcentrum@vgregion.se

Utöver simulering erbjuder Simulatorcentrum i Väst hjälp med verksamhetsanalys, konflikthantering, debriefing efter allvarliga händelser, utbildning av instruktörer och facilitatorer, utveckling av examinationer och färdighetstester. De faciliterar också för innovation och forskning.

Länk till hemsida

Senast uppdaterad: 2018-10-11 15:49