Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Stort intresse under workshop om VGR:s nya innovationsprocess

Publicerad:
Workshop

Just nu genomför Innovationsplattformen en workshopserie om användandet av innovationsprocessen som utvecklas för VGR. Tillsammans med drygt 30 medarbetare inom hälso- och sjukvården i regionen genomfördes första tillfället – med stort intresse.

– Innovationsprocessen befinner sig nu i en testfas, och dessa workshops utgör en viktig del i att kunna samtala med processens målgrupper om hur de praktiskt kommer att använda materialet. Men det blir också en möjlighet för VGR:s medarbetare att ge input på det som hittills tagits fram. Dessutom jätteroligt att workshopen är fullbokad och att det finns en nyfikenhet kring innovationsprocessen! säger Sandra Olsson, projektledare på Innovationsplattformen. 


Syftet med workshopen är också att diskutera vilka vinster användandet av innovationsprocessen kan ge, dela erfarenheter av innovationsarbete kopplat till processens faser samt att inspireras till fortsatt innovationsarbete.  

Citat från workshopens deltagare 

"Innovationsprocessen ger en struktur till arbetet vilket jag gillar!" 

"Genom att kunna visa på alla steg som ingår i innovationsarbetet kan det bli enklare att förmedla att det behövs resurser för att driva innovationsprojekt." 

"Användbart med innovationsprocessen som tydliggör arbetsgången vid innovationsprojekt, vilket är bra när man leder en grupp som tillsammans arbetar med innovation." 

"Upplägget och innehållet i innovationsprocessen stämmer bra med tänket kring tjänstedesign." 

Anmäl dig till nästa workshop! 

Den 8 juni genomförs nästa workshop, anmäl dig här!  

Publicerad: