Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Testbäddar - vad pågår i VGR?

Publicerad:

I en gemensam satsning ska Innovationsplattformen, tillsammans med Sahlgrenska Science Park och Gothia Forum, arbeta för att utveckla och stärka testbäddsverksamheter inom hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen (VGR). Nedan kan du läsa mer om olika aktiviteter som pågår just nu.

Seminarium - Vad är egentligen en testbädd?
Tisdagen den 10 december håller Maria Holmén, projektledare på Innovationsplattformen, och Sandra Olsson, projektledare på Gothia Forum, ett seminarium som beskriver vad en testbädd i hälso- och sjukvården innebär i praktiken. Under seminariet ges exempel på regionala satsningar. Läs mer och anmäl dig här.

Ny utlysning från Vinnova
I december öppnar Vinnova en utlysning med temat "Testbäddar för samhällets utmaningar". Utlysningen vänder sig till verksamheter som utvecklar eller arbetar med testbäddar och som vill:

•Öka möjligheterna att testa och utveckla lösningar på samhällsutmaningar i verkliga eller verklighetsnära miljöer hos offentliga aktörer

•Bidra till sådana test på ett säkert och effektivt sätt

Läs mer om utlysningen här. För frågor och hjälp med ansökan - kontakta gärna jenny.veide.vilg@vgregion.se, projektledare för Grants Office på Innovationsplattformen eller maria.holmen@vgregion.se, projektledare på Innovationsplattformen.

Kartläggning av testbäddar
Har du information om pågående eller planerad testbäddsverksamhet? Eller vill veta mer om vad det handlar om och vilka möjligheter som finns? Kontakta gärna Maria Holmén, projektledare på Innovationsplattformen: maria.holmen@vgregion.se.

Publicerad: