Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi söker tjänstedesigners som vill vara med och utveckla vården i VGR

Människor

Nu söker vi två tjänstedesigners som vill vara med och utveckla vården i Västra Götalandsregionen.

I arbetet ingår att systematiskt testa och utveckla verktyg och arbetssätt som stärker delaktighet för patienter/ närstående/ medarbetare, samt att utveckla samarbete och kontinuitet i hela vårdkedjan. Målet är att patienten ska känna sig trygg och involverad i sin egen vård och hälsa, samt vara delaktig i vårdens utveckling. Projekt inom mödra- och förlossningsvård eller utformning av framtida vårdtjänster på ett nytt specialistsjukhus i VGR är några exempel på spännande utmaningar som tjänstedesignern kommer att arbeta med. 

Som tjänstedesigner i Västra Götalandsregionen stöttar du verksamheter i att jobba behovsorienterat. Detta bidrar till en ökad kompetens i vården och förmåga att involvera såväl patienter som medarbetare i utvecklandet av nya och befintliga tjänster. Stor vikt ligger vid att testa och införa tjänstedesign och dess förhållningssätt, verktyg samt metoder för att kunna förstå och möta behov.

Anställningarna innebär uppdrag i hela Västra Götalandsregionen och efter överenskommelse kan verksamhetsnära placering på visstid vara aktuellt beroende på projektens innehåll.

Läs mer & ansökan

Kontakt:
agneta.patriksson@vgregion.se, 070-508 25 20, regionutvecklare, VGR

erik.martensson.djaken@vgregion.se, 070-082 59 65, funktionsledare, Innovationsplattformen

Senast uppdaterad: 2019-01-02 13:19