Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Omställning, digitalisering och innovation i gemensam trupp på kvalitets- och utvecklingsdagar

Publicerad:
Omställningen i vården
Mobila närsjukvårdsteamet i Lidköping. Foto: Johan Främst Skaraborgs Sjukhus

Vill du veta mer om Innovationsfonden eller hur Innovationsplattformen kan stötta din verksamhet i arbetet med att utveckla en ny produkt, tjänst, metod, process eller organisationsförändring? Eller har du frågor kring Omställningen i vården - VGR:s gemensamma strategi för att bland annat utveckla digitala vårdformer och tjänster?

Delaktighet och nytänkande för att möta hälso- och sjukvårdens utmaningar

Kom och träffa medarbetare från Innovationsplattformen, Vårdens Digitalisering och programkontoret för Omställningen. Genom ett gemensamt deltagande vill vi göra det enkelt för hälso- och sjukvårdens medarbetare att ställa frågor om VGR:s arbete med att ställa om vården. I montern kan du också få mer information om de digitala verktyg som finns tillgängliga och vilka möjligheter som finns för medarbetare eller verksamheter som söker finansiering för att utveckla innovativa lösningar.

Montern är på plats följande datum och platser:

8 november
Forsknings- och kvalitetsdagarna på Södra Älvsborgs sjukhus
Borås

23 november
Kvalitetsdagen i NU-sjukvården
NÄL

7 december
Utvecklingsdagar på Skaraborgs sjukhus
Skövde

Har du frågor kan du kontakta amie.almstrom@vgregion.se, kommunikatör på Innovationsplattformen

Publicerad: