Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen på informationsmöte och workshop kring höstens utlysningar för innovation inom hälso- och sjukvård!

Publicerad:

Har du en innovativ idé som kan komma hälso- och sjukvården till nytta? I höst har MedTech4Health tillsammans med Vinnova två utlysningar som stödjer innovationsprojekt inom bland annat medicinteknik, “Samverkansprojekt för bättre hälsa 2022” samt “Innovatörer i vård och omsorg 2022.Vi bjuder med anledning av dessa utlysningar in till två informationsmöten samt en workshop.

Informationsmötena är öppna för alla som är intresserade av dessa utlysningar. Workshopen är endast öppen för anställda inom VGR.

Tid: Den11 oktober kl 13.00 – 16.45.

Plats: Seminarierummet MedTech West, Röda stråket 10B, Göteborg. Informationsmötena sänds även online via Teams (Länk distribueras till anmälda deltagare innan mötet).

Anmälan: Anmälan till informationsmöte och/eller work shop kring höstens MedTech4Health utlysningar 11 oktober (google.com)

Informationsmöte:
Klockan 13.00 – 13.45 eller klockan 16.00 – 16.45.                  
Henrik Mindedal från MedTech4Health kommer att informera om höstens utlysningar och projektledare på VGRs Grants Office kommer att informera om det stöd som VGR-anställda kan få i ansökningsprocessen.
Samma information ges vid båda tillfällena.

Workshop – öppet hus   
Klockan 14.00 – 15.45              
Här kan du som har en idé eller ett färdigt projekt ställa frågor och diskutera ditt projekt med oss och/eller jobba på din ansökan.
Vid frågor kontakta malin.barman@vgregion.se eller justin.schneiderman@vgregion.se

Samverkansprojekt för bättre hälsa hösten 2022 Vinnova/Swelife+Medtech4Health
Deadline: 16 november 2022 Samverkansprojekt för bättre hälsa - Medtech4Health

Innovatörer i vård och omsorg Vinnova/Medtech4Health 2022
Deadline: 8 november 2022 : Innovatörer i vård och omsorg - Medtech4Health

Publicerad: