Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sammanfattning

VGR har som mål att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Det handlar bland annat om hur vi arbetar med arbetsmiljö, förmåner och kompetensförsörjning, lika rättigheter, möjligheter och löner. Mycket av detta beskrivs i VGRs medarbetarpolicy. I VGR har vi kollektivavtal som reglerar löner och övriga anställningsvillkor. Därutöver har VGR särskilda förmåner för de egna medarbetarna. 

Det finns många yrken inom VGR vilket öppnar för en mängd utvecklingsmöjligheter. VGR har en egen utbildningsverksamhet, VGR Akademin, som erbjuder fortbildning och kompetensutveckling.   

Chefskapet är viktigt. Det finns cirka 2000 chefer i VGR som ansvarar för verksamhet, medarbetare och ekonomi. Du har regelbundna medarbetarsamtal och utvecklingssamtal med din chef. På arbetsplatsträffarna, APT, ska medarbetarna och chefen ta upp frågor om arbetsmiljön och verksamheten.  

VGR arbetar aktivt för att digitalisera det sätt vi arbetar på och vi strävar efter att arbeta digitalt så mycket det går. Under avsnittet 3.7 finns information om digitala satsningar, intranät- och webbsidor och appar.

Avsluta introduktionen och testa dina kunskaper om VGR

Senast uppdaterad: 2021-03-18 15:20