Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Arbetsliv

Att ha ett arbete är generellt en hälsofaktor. Man vad behövs för att vi skall trivas, utvecklas och må bra på jobbet? Här finns kunskap och metoder om VAD som skapar hälsa på arbetsplatsen och HUR man faktiskt gör.

Nyheter Hälsa på arbetsplatsen

Centrum för forskning om arbete och sysselsättning vid Göteborgs universitet bjuder in till seminarium den 17 september. Seminariet är öppet för alla. Från ISM medverkar Annemarie Hultberg.

Gränsen mellan arbete och fritid suddas ut. Vi väljer olika strategier för att hantera dessa gränser. Det är inte rätt eller fel, utan beror på individuella preferenser. Det är när det blir alltför mycket gränsöverskridande aktiviteter som det kan bli problematiskt, vilket snarare har med den totala arbetsmängden att göra.

Chefoskopet är ett verktyg för att utveckla chefers organisatoriska förutsättningar. Verktyget består av delarna Kunskaper och Metoder och är utvecklat i nära samarbete med forskare, så som Linda Corin och Lisa Björk från ISM. Nu är verktyget komplett och späckat med olika metoder.

Senast uppdaterad: 2019-05-07 11:46