Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Delta i forskningsstudie om behandling av utmattningssyndrom

En grupp människor räcker upp handen och håller ett plakat där det står: Vill du bidra till att föra forskningen framåt?
Foto: Getty Images

Vill du bidra till att föra forskningen om utmattningssyndrom framåt? Har du fått diagnosen utmattningssyndrom och har en pågående behandling eller kontakt med primärvården i Västra Götaland? Då kan du vara med i Institutet för stressmedicins forskningsprojekt som utvärderar behandling av utmattningssyndrom.

Ditt deltagande är viktigt för att öka kunskapen om vilken behandling som ges, hur effektiv den är och hur patienter med utmattningssyndrom mår under behandlingen.

Om du vill delta kommer du att få svara på frågeformulär om hälsa och stress vid tre tillfällen under en tvåårsperiod. Deltagandet innebär också att du lämnar tillåtelse till att vi hämtar registerdata om din behandling och sjukskrivning från Försäkringskassans databas (MiDAS) och Västra Götalandsregionens vårddatabas (VEGA).

Ansvarig för studien:
Professor Ingibjörg Jonsdottir, verksamhetschef på Institutet för stressmedicin.

Anmäl dig till studien:
Anmäl ditt intresse via formuläret nedan. Vår forskningssköterska Karin Nygren kommer att ta kontakt med dig för vidare information om studien.

Intresseanmälan till forskningsstudien

Studien är en del i pågående forskningsprojekt

Senast uppdaterad: 2020-06-18 14:39