Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

ISM-nätverket

Föreläsningsaula bakifrån med deltagare och en som presenterar längst fram

Nätverket ordnar med föreläsningar inom områdena stress, hälsa och arbetsmiljö. Nätverket är öppet för dig som vill hålla dig uppdaterad på de senaste forskningsrönen inom dessa områden.

Nätverksträffar med aktuell forskning

Vi anordnar två-fyra träffar per år. Från hösten 2022 återgår vi till att anordna fysiska träffar, men har som ambition att i efterhand göra dem tillgängliga digitalt. 

Under hösten kommer vi att skicka ut en kort enkät till medlemmar i ISMs nätverk.  Medlemmarna får möjligheten att svar på frågor om formen och innehållet i ISMs nätverksträffar. Vi kommer sedan använda svaren som underlag vid vår planering framåt för nätverket.

Gå med i ISM:s nätverk

Genom att bli medlem får du inbjudan till alla våra nätverksträffar.

Du måste ange e-postadressen
Du måste ange Förnamn
Du måste ange efternamn

Anmälan till nätverksträffar

Information om kommande nätverksträffar finner du under Aktuellt i nätverket. Anmälan till varje träff görs därefter i Regionkalendern.

Tidigare nätverksträffar

Här finns information om medverkande och ämnen för tidigare nätverksträffar samt länkar där du kan söka vidare information. Tidigare nätverksträffar

Turid Oom

Kommunikatör
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Sandra Pettersson

Forskningsassistent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-10-18 11:55