Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

ISM-nätverket

Föreläsningsaula bakifrån med deltagare och en som presenterar längst fram

Nätverket ordnar med föreläsningar inom områdena stress, hälsa och arbetsmiljö. Nätverket är öppet för dig som vill hålla dig uppdaterad på de senaste forskningsrönen inom dessa områden.

Nätverksträffar med aktuell forskning

Vi anordnar två-fyra träffar per år. Under pandemin övergick träffarna till att bli digitala. För att ta reda vad medlemmarnas i nätverket har för önskemål om hur nätverksträffarna skall arrangeras i framtiden, skickade vi nyligen ut en enkät. 

Tack till alla som besvarat enkäten och på så sätt bidragit med synpunkter och idéer för hur vi kan utveckla och arbeta vidare med ISMs nätverk. Resultatet kommer att sammanställas och bli en viktig del i vårt fortsatta arbete med att planera framåt för nätverket. Vi har ännu inte bokat några föreläsare för kommande år, utan inbjudningar till nätverksträffar kommer så snart vi har något klart.  

För att få inbjudan till nätverksträffarna registrera dig här

I samband med att vi ser över våra nätverksträffar ser vi också till att vi har en uppdaterad och aktuell lista på våra nätverksmedlemmar. För att fortsättningsvis få inbjudan till våra nätverksträffar behöver du registrera dig här:  

Gå med i ISM:s nätverk

Genom att bli medlem får du inbjudan till alla våra nätverksträffar.

Du måste ange e-postadressen
Du måste ange Förnamn
Du måste ange efternamn

Anmälan till nätverksträffar

Information om kommande nätverksträffar finner du under Aktuellt i nätverket. Anmälan till varje träff görs därefter i Regionkalendern.

Tidigare nätverksträffar

Här finns information om medverkande och ämnen för tidigare nätverksträffar samt länkar där du kan söka vidare information. Tidigare nätverksträffar

Turid Oom

Kommunikatör
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Sandra Pettersson

Forskningsassistent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-12-13 09:26