Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nätverk för dig som arbetar med stress

Nätverksföreläsning med  Agneta Lindegård och Ewa Wikström

Nätverket är öppet för alla som arbetar med behandling, prevention eller hälsofrämjande insatser och som vill bli uppdaterad på de senaste forskningsrönen inom stressområdet.

Nätverksträffar med aktuell forskning

Nätverket består idag av 900 medlemmar som representerar olika personalkategorier och verksamheter inom hela Västra Götalands län. ISM fungerar som en plattform för nätverkets verksamhet. Vi anordnar cirka fyra träffar per år.

Vi brukar ha våra nätverksträffar i samma byggnad som ISM har sina lokaler, alldeles intill Botaniska trädgården. Passa på att njuta av omgivningen, när du deltar på våra träffar.

Bli medlem i nätverket

Vill du ha mer information eller anmäla dig till nätverket skicka ett mail till: hos.ism.natverk@vgregion.se

Anmälan till nätverksträffar

Information om kommande nätverksträffar finner du under Aktuellt i nätverket. Anmälan till varje träff görs därefter i Regionkalendern.

Tidigare nätverksträffar

Vi brukar lägga ut presentationer från de senaste nätverksträffarna som pdf, samt aktuella länkar i anslutning till dessa.

Tidigare nätverksträffar

Turid Oom

Kommunikatör
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Sandra Pettersson

Forskningsassistent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2017-03-22 15:59