Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nätverksträff den 23 november

Publicerad: Uppdaterad:
Möte i aktivitetsbaserat kontor

Hur påverkas arbetsmiljön av ett framtida kontorsarbete med olika varianter av kontor, distans och hybridarbete? Detta var temat för årets sista nätverksträff i ISM:s regi.

Hur påverkas arbetsmiljön av ett framtida kontorsarbete med olika varianter av kontor, distans och hybridarbete?

Aktivitetsbaserat arbetssätt, är ett forskningsprojekt som pågår inom Västra Götalandsregionen. Med hjälp av workshops och fokusgruppsintervjuer har vi tagit reda på vilka alternativ som finns till utveckling och vilka utmaningar och möjligheter som ryms inom dessa arbetssätt. Maral Babapour Chafi och Annemarie Hultberg presenterade de viktigaste resultaten.

Aktivitetsbaserat arbetssätt i Västra Götalandsregionen - en interaktiv forskningsstudie

Ledarskap vid distansarbete

Hur påverkar distansledarskap medarbetarnas hälsa, välbefinnande och arbetsprestation? Daniel Lundqvist och Cathrine Reineholm från Linköpings universitet berättade om deras pågående forskning.

Så blir du en bättre chef på distans, suntarbetsliv

Panelsamtal 

Dagen avslutades med ett  panelsamtal med representanter från praktiker som varit involverade i forskningsprojektet; Lillemor Harnell Regionens Hus, Yvonne Kjell, förvaltningschef för Naturbruksförvaltningen och Magdalena Gustafsson, ergonom på Hälsan och Arbetslivet.

Publicerad:
Uppdaterad: