Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nätverksträff 28 september

Publicerad: Uppdaterad:

Välkommen till höstens första fysiska nätverksträff! Denna gång får du lyssna till Marianne Törner som talar om "Hälsobringande sjukvård - för personal och patienter".

Föredraget behandlar den psykosociala arbetsmiljöns betydelse för sjuksköterskors förmåga att hantera etiska värdekonflikter, deras hälsa, och för patientsäkerhet och effektivitet i vården. Det beskriver också vilka förutsättningar vårdenhetschefer behöver för att kunna bidra till sådana arbetsförhållanden för sin personal.

Föreläsaren Marianne Törner, dr. med. sc., ansvarar för forskningsområdet Säkerhet, organisation och ledarskap vid Arbets- och miljömedicin, Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa, vid Göteborgs universitet. Marianne är även docent vid Chalmers tekniska högskola och var tidigare gästprofessor i Human Factors med inriktning mot säkerhet vid Högskolan Väst i Trollhättan.

Observera att detta är en fysisk nätverksträff i Sahlgrenska Aulan. Den kommer också att spelas in och kan ses under en begränsad tid efter nätverksträffen.

Anmäl dig till nätverksträffen via Regionkalendern

Publicerad:
Uppdaterad: