Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Framtiden - tema i senaste Arbetslust

Publicerad:
Omslagsbild nya arbetslust nr 2 2019

Det har varit bråda dagar för de 1500 medarbetare, som flyttat in i Nya Regionens Hus i Göteborg. Se bildreportage och läs om vad forskaren Linda Rolfö, KTH säger om aktivitetsbaserat kontor. Läs även om andra nya arbetssätt och utmaningar av olika slag i senaste numret av Arbetslust.

#metoo och arbetet mot sexuella trakasserier

- "tankar om" från teamet som utbildar chefer i Västra Götaland. Vi måste arbeta förebyggande och våga syna organisationskulturen, säger man bland annat.

Här är framtiden alltid närvarande

Framtidens vårdavdelning är inte längre ett projekt, utan permanent verksamhet med ett tufft vårduppdrag. Läs om hur de fortsätter att utveckla vårdarbete OCH arbetsmiljö.

Resa Hållbart skall vara lätt och smidigt

Västra Götalandsregionen skall vara fossiloberoende 2030. Ska regionens medarbetare resa mer hållbart i tjänsten krävs det att det blir både lättare, bekvämare och smidigare.

Proaktiva hälsogenomlysningar

Det började som en del i Arbetsmiljösatsningen, för att sänka sjukfrånvaron. Nu fortsätter arbetet för att i samarbete mellan chef, HR och Företagshälsovård uppmärksamma och agera snabbt vid tidiga tecken på ohälsa.

Och lite till ...

  • Vårdpodden
  • Nominera till Västra Götalandsregionens jämställdhetspris
  • På jobbet: Nancy Kaspersen, notbibliotikarie på Göteborgs konserthus

Arbetslust 2019-2

Publicerad: