Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Se mig! De små barnens rätt till hälsa och utveckling och deras föräldrars rätt till stöd

Program

Här kan du se programmet

Närhälsan Mödra-Barnhälsovårdsteamet i Haga är en enhet som erbjuder specialiserad mödra- och barnhälsovård, psykosocialt stöd och beroendevård i nära samverkan med Verksamhetsområde Beroende/Sahlgrenska Universitetssjukhuset för kvinnor med beroendeproblematik och deras barn. Teamet har i år verkat i 10 år. Det vill vi uppmärksamma genom att lyfta de yngsta barnen som anhöriga och behovet av riktat stöd till deras föräldrar och blivande föräldrar.

Ett sätt att göra det på är att dela kunskap och erfarenheter med medarbetare inom mödrahälsovård, barnhälsovård och samverkanspartners och andra engagerade i arbetet för barnens bästa. Tillsammans med Kunskapsstöd för psykisk hälsa i VG, inbjuder vi personal inom mödrahälsovård, barnhälsovård, beroendevården, psykiatrin, socialtjänst, social resurs, familjestödsverksamheter, kriminalvård, andra samverkanspartners, chefer, verksamhetsutvecklare och politiker till en fortbildningsdag ihop.

Medverkar under dagen gör bland andra Susanna Alakoski författare, Frid Hansen psykolog och Pia Risholm Mothander docent i utvecklingspsykologi.

Varmt välkomna 19 oktober!

Anmälan

För anmälan tryck här

Registrering kaffe/te och smörgås från 08:30. Lunch ingår.
Anmälan är bindande, avbokning efter sista anmälningsdag debiteras med full avgift.

Platsinformation

Plats:                  Folkets Hus Göteborg
Dag:                    19 oktober 2017
Tid:                     kl 9.00 -16.15 Registering från 8.30


Senast uppdaterad: 2018-08-09 17:03