Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nationell konferens i Palliativ vård 2022

Senaste nytt

Konferensen uppskjuten på grund av pandemiläget. Se mer information nedan.

Den 7:e nationella konferensen i palliativ vård 2022 skjuts upp!

 

Den ökade smittspridningen av Covid-19 gör att NRPV (Nationella rådet för palliativ vård) och arrangören på Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedömer det omöjligt att anordna en fysisk konferens som planerat i mars 2022. Även om fullvaccinerade vårdanställda själva skulle kunna tänka sig närvara så är vår bedömning att berörda arbetsgivare inte kommer tillåta vårdpersonal att delta i en konferens när bemanningssituationen kräver största möjliga närvaro i verksamheterna.

När restriktionerna lättade under hösten hade vi goda förhoppningar om att kunna genomföra konferensen som planerat men pandemiläget har snabbt försämrats. Vi har därför beslutat att senarelägga konferensen hellre än att ställa in eller genomföra den digitalt.

Konferensen 14 – 16 mars 2022 skjuts upp till hösten 2022. Nya datum för konferensen publiceras här på hemsidan efter helgerna.

Du som är anmäld: din anmälan sparas, så du behöver inte anmäla dig på nytt. Om du bokat hotell måste du själv avboka det.

Alla anmälda, föreläsare, utställare och andra engagerade kommer att få information via mail.

 

Konferensen äger rum på Gothia Towers/Svenska mässan.

 

Program

Nu är det preliminära programmet klart, här kan du läsa mer.

Förkonferens

Nu är det preliminära programmet för förkonferensen klart.

Anmälan

Anmälan öppnar åter så fort nya datum för konferensen är fastställda.

Resa hit

Så här tar du dig till Göteborg och Gothia Towers/Svenska mässan

Logi

Glöm inte att avboka ev bokad logi på Gothia Towers för datumen i mars, 2022.

Näsduksträdet

Konferensens symbol är det kinesiska näsduksträdet (Davidia involucrata). Det kommer från Kina men är sällsynt där. Till Europa kom det genom växtsamlare i slutet av 1800-talet. Ofta är blomningen rik och då ger de svävande stödbladen en illusion av vajande näsdukar på tork – eller jättelika svävande fjärilar.