Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nationell konferens i Palliativ vård 2022

Gothia Towers/Svenska mässan 5-7 september 2022


Konferensens tema är Palliativ vård - det gäller livet


Stort tack till alla som bidrog till att göra konferensen till en fantastisk mötesplats för kunskapsutbyte, nätverkande och inspiration för fortsatt arbete för en palliativ vård i framkant.

Nästa års konferens hålls i Malmö 2–4 oktober 2023. Se hemsidan www.palliativ2023.se för vidare information.Vi vill passa på att tacka Västra Götalandsregionens och Göteborgs stads representationskommitté för generöst bidrag till konferensen. De sponsrar bland annat med ett kulturinslag där GöteborgsOperan, som är en del av Västra Götalandsregionen, förgyller konferensens invigning.

image9yvtf.png
imagegz9dw.png

På tisdagskvällen sätter vi oss till bords för en trevlig middag. För underhållningen står rockbandet  The Beauty & the Beasts.

Konferensen avslutas med prisutdelning för bästa poster, överlämning av budkavle samt fartfylld musik av Nomarks.

Resa hit

Så här tar du dig till Göteborg och Gothia Towers/Svenska mässan

Logi

Här bokar du rum på Gothia Towers

Vi tackar våra huvudsponsorer:

Näsduksträdet

Konferensens symbol är det kinesiska näsduksträdet (Davidia involucrata). Det kommer från Kina men är sällsynt där. Till Europa kom det genom växtsamlare i slutet av 1800-talet. Ofta är blomningen rik och då ger de svävande stödbladen en illusion av vajande näsdukar på tork – eller jättelika svävande fjärilar.