Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-information

Den Nationella palliativa konferensen 14 – 16 mars 2022 skjuts upp till hösten 2022

Den ökade smittspridningen av Covid-19 gör att NRPV (Nationella rådet för palliativ vård) och arrangören på Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedömer det omöjligt att anordna en fysisk konferens som planerat i mars 2022. Även om fullvaccinerade vårdanställda själva skulle kunna tänka sig närvara så är vår bedömning att berörda arbetsgivare inte kommer tillåta vårdpersonal att delta i en konferens när bemanningssituationen kräver största möjliga närvaro i verksamheterna.

När restriktionerna lättade under hösten hade vi goda förhoppningar om att kunna genomföra konferensen som planerat men pandemiläget har snabbt försämrats. Vi har därför beslutat att senarelägga konferensen hellre än att ställa in eller genomföra den digitalt.

Nya datum för konferensen publiceras här på hemsidan efter helgerna.

Du som är anmäld: din anmälan sparas, så du behöver inte anmäla dig på nytt. Om du bokat hotell måste du själv avboka det.

Alla anmälda, föreläsare, utställare och andra engagerade kommer att få information via mail.

 

Senast uppdaterad: 2021-10-19 10:36