Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Program

Program 6-7 september

Programmet för de två konferensdagarna inkluderar keynote-föredrag och parallella sessioner samt posterutställning och utställning från företag och föreningar. Tema för de parallella sessionerna utgår från det övergripande konferenstemat och speglar aktuella frågor inom palliativ vård.

Preliminärt vetenskapligt program

Affisch A3 för utskrift

Hålltider och program

Förkonferens 5 september

Vi inleder förkonferensen med ett seminarium där doktorander och nydisputerade får möjlighet att presentera sina avhandlingsprojekt och nätverka. 

Du som själv forskar inom palliativ vård eller är nyfiken på hur man kan forska är extra välkommen på förkonferensen. Även denna dag blir det intressanta keynote-föreläsningar och parallella sessioner.

Dagen avslutas med buffé och mingel "i det blå”.

Preliminärt program förkonferens

Huvudkonferens 6-7 september

Programmet för de två konferensdagarna kommer att inkludera keynote-föredrag och parallella sessioner samt posterutställning och utställning från företag och föreningar. Tema för de parallella sessionerna kommer både att utgå från det övergripande konferenstemat och spegla aktuella frågor inom palliativ vård.

Senast uppdaterad: 2022-09-02 12:00