Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vitalis tisdag 21 maj

Det här händer i montern idag:

 • Framtidens Vårdinformationsmiljö informerar
  Inne i montern har du som besökare möjlighet att lära dig mer om vad Framtidens Vårdinformationsmiljö innebär för hälso- och sjukvården i Västra Götaland, hur det kommer att påverka dig och när det hela är tänkt att vara klart. Kom och ställ dina frågor, direkt till representanterna från regionen. 
 • Ställ dina frågor om 1177 Vårdguidens e-tjänster
  Experter från 1177 Vårdguidens e-tjänster finns på plats i VGR:s monter under hela mässan. De visar bland annat upp NYA 1177 Vårdguidens e-tjänster, formulärtjänsten och tipsar om hur du kan ta del av din egen journal. Passa på och träffas oss om du vill få tips på hur ni
  kan optimera användningen av e-tjänsterna på just er mottagning. Ställ dina frågor och få dina svar. Eller delta i quizet!

 • ePsykiatrienheten visar upp ny internetbehandling för insomni
  Representanter från Sahlgrenska Universitetssjukhusets ePsykiatrienhet på Järntorget kommer till montern för att bland annat visa den nya, helt internetbaserade, behandlingen för insomni. 
 • Innovationsplattformen tipsar och vägleder dig rätt

  Vad finns det för hjälp att få för att driva innovation på sin arbetsplats? Innovationscoacher från Innovationsplattformen i Västra Götalandsregionen berättar om vilka möjligheter som finns för verksamheter i hälso- och sjukvården som vill skapa egna innovativa lösningar, eller i samverkan med företag och akademi. Innovationsplattformens tjänster riktar sig också till life science-aktörer som vill utveckla nya lösningar för hälso- och sjukvården.

 • Nu kan alla mottagningar i VGR erbjuda digitala vårdmöten – så går det till!
  Få en visning i systemet, kom och ställ dina frågor direkt till representanterna från regionen. 

 • Mingel i montern kl. 17-19
  Västra Götalandsregionen bjuder på mingel i montern!

Se exakta tider för aktiviteterna i montern på Vitalis hemsida

 • Anmälan till Vitalis mässan 2019
  Samtliga anställda inom Västra Götalandsregionen är välkomna att delta på mässan kostnadsfritt. Du gör din anmälan via Vitalis hemsida och uppger erbjudandekoden som visas nedan. 

  Erbjudandekod för VGR-anställd: y8xdab 

 • Studiebesök inför Vitalis 20 maj
  Vill du anmäla dig till studiebesöken som sker dagen innan Vitalis gör du din anmälan under flikarna för respektive besök. Sista anmälningsdag 13 maj.

 • VGR seminarium "Tillsammans i en digital vardag" den 23 maj
  På torsdagseftermiddagen genomför VGR ett eget seminarium under mässan: Tillsammans i en digital vardag, se program.
  Anmälan sker via anmälningslänken. Sista anmälningsdag: 22 april.

 • Konferensen på Vitalis 
  Du som anställd inom VGR får även möjligheten att delta på mässans konferensdel, med 15 procent rabatt på ordinarie konferenspris. Du väljer själv antal dagar du vill gå på konferensen. I anmälan till konferensen ingår kostnadsfritt även inträde till utställningen samtliga dagar, även om man enbart köper ett en- eller tvådagarskort.

  Anmälan gör du via Vitalis hemsida och uppger kampanjkoden: VGR.

Vid frågor kring din anmälan kontakta: lina.selin@vgregion.se
Anmälan görs i samråd med din chef.

Senast uppdaterad: 2019-04-01 14:45