Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Program

5-13 augusti kan du vara med på aktiviteter längs hela västkusten! Vandra med en guide, leta spökgarn i havet och besöka en forskningsstation är bara några exempel på allt du kan göra under Västerhavsveckan. Här hittar du allt som händer under veckan. Vi ses!

Använd sökfunktionen nedan för att hitta aktiviteter. Du kan filtrera din sökning efter kommun, kategori och datum.

Sök bland våra aktiviteter

#

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Å

Ä

Ö

H

Välkomna att medverka i en havsparad under Västerhavsveckan! Alla som vill vara med i en färgsprakande och rolig manifestation för vårt hav.

Hållplats Vänern är en mobil utställning fylld av kunskap, spännande undersökningsutrustning, spel och utställningsmontrar.

M
P
S

Här ser du uppdateringar och förändringar i programmet efter rådande väderlek.

Vi vandrar i sensommarens väl betade kulturlandskap.

Inför havsparaden under Västerhavsveckan skapar vi masker och tränar havsparaden tillsammans inför Västerhavsveckan OBS! Tider i juni och juli.

Spökredskap är lika skrämmande som det låter. Kom och lär dig mer!

Spökfisketurerna på Marstrand är inställda. I Stenungsund går de enligt planering.

V

Den 10 augusti är det full fart på Västerhavsveckan i Stenungsund. Det blir aktiviteter i Kulturhusparken, vid Kulturhusparkens strand och på Molekylverkstan.