Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Program

5-13 augusti kan du vara med på aktiviteter längs hela västkusten! Vandra med en guide, leta spökgarn i havet och besöka en forskningsstation är bara några exempel på allt du kan göra under Västerhavsveckan. Här hittar du allt som händer under veckan. Vi ses!

Använd sökfunktionen nedan för att hitta aktiviteter. Du kan filtrera din sökning efter kommun, kategori och datum.

Sök bland våra aktiviteter

#

A

B C

D

E F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S T

U

V

W

X

Y

Z

Å

Ä

Ö

B

Har du också alltid undrat hur det ser ut i båtarna som Sjöräddningen åker ut med under larm? Nu har du chansen att bekanta dig med sjöräddarna och spana in båtarna i hamnen.

Den ideella föreningen Väderöarnas lotsutkik kunde 2006 med hjälp av eldsjälar och sponsorer se till att Lotsutkiken inte revs. Den är därefter varsamt renoverad och underhålls och bemannas idag he...

C

En workshop som visar på de väsentliga frågorna om klimatförändringar.

No time to read the 2000 pages of the IPCC report? Join our climate game.

E
F

Spring för havet i Fjällbacka Hafslopp. Allt överskott går till strandstädning.

H

Besök de maritima hällristningarna på Hamnholmarna i Fjällbacka Skärgård.

K

KVARTSITAS BESÖK I RÖNNÄNG PÅ TISDAG ÄR INSTÄLLT. SE UPPDATERAT PROGRAM UNDER RÖNNÄNG FÅR BESÖK AV VÄSTERHAVSVECKAN.

M

Nyfiken på nya produkter från havet? Efter succén från Västerhavsveckan 2022 anordnas nu den marina matmarknad i Fjällbacka igen.

P
S

Välkommen till vårt tält där vi berättar om vår spännande verksamhet! Information, fyrmodeller, barnaktiviteter och VR-glasögon.

Följ med fiskaren Ingemar Granqvist på fiskebåten MS Mira. På vägen spanar vi efter säl och får höra vad spökfiske är för något.

T

Träffa våra fiskeinspektörer på vackra Rossö i Kosterhavets Nationalpark och i Fjällbacka.