Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sockertång med Nordic Seafarm

Sockertång på klippa

Sockertång är en hållbart odlad råvara från havet som innehåller en mängd näringsämnen och antioxidanter som är livsviktiga för oss människor. Men vad tillagar man med sockertång?

Kom och lyssna till en presentation och njut av provsmakning av sockertång från Nordic Seafarm. Du får dessutom se filmen Tång och annat ätbart från havet.

Nordic SeaFarm är en av Europas ledande producenter av hållbart odlad tång och samarbetar med några av Sveriges bästa kockar och livsmedelsföretag för att ständigt utveckla nya smaker, rätter och produkter från en hållbart
odlad råvara från havet. Förutom att vara en smaksättare adderar sockertången flera viktiga näringsämnen och antioxidanter som är livsviktiga för oss människor.

Missa inte chansen att få provsmaka och lyssna till detta företag som bl.a. har sina odlingar utanför Hunnebostrands kust.

Tid 

10 augusti kl.17

Plats 

Kulturhuset Hav och Land, Hunnebostrand

Anmälan

Anmälan sker via www.kulturhusethavochland.se

Kostnad

Gratis