Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Producera

Här finns information för dig som vill komma igång med att producera innehåll för nätbaserade utbildningar. I menyn hittar du tips på några vanliga sätt att skapa digitalt material.

Innan du börjar

För att kunna skapa innehåll krävs olika typer av utrustning beroende på vad det är som skapas. Du kommer långt med att använda Västra Götalandsregionens standardutrustning, dator och headset, inklusive en mobiltelefon.

Tänk på att det ofta behövs en dator med 64-bitars operativsystem för att kunna arbeta effektivt med digital produktion. Detta är inte en standarddator inom VGR utan en tilläggsbeställning. Kontakta VGR IT eller IT-ansvarig för att få information om vad som gäller för respektive förvaltning, bolag eller enhet. Det kan också finnas olika rutiner för installation av program och vilka program som erbjuds.

Senast uppdaterad: 2018-10-09 14:06