Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Digital coach

Under 2019 provar VGR Akademin ett verktyg för digital coachning, coachen Fredde. Syftet med coachen är att förbättra möjligheterna för utbildningsdeltagarna att förändra sina beteenden och verkligen använda kunskaperna från en utbildning i praktiken.

Hur går det till? I samband med utbildningen upprättar deltagaren en individuell handlingsplan och väljer ett antal supportrar, till exempel sin chef eller en kollega. Följande veckor får deltagaren en automatiserad uppföljning via sms eller e-post. Även supportrarna får påminnelser om att de ska samtala med utbildningsdeltagaren om dennes handlingsplan för att stötta henne eller honom i sin inlärning.

Varför använda en digital coach? Det är ofta svårt att implementera kunskaperna från en utbildningsinsats i verksamheten, exempelvis på grund av att vi glömmer eller att vi inte får tillräckligt mycket stöd när vi är tillbaka i vardagen. Att förändra ett arbetssätt eller ett beteende är arbetskrävande och svårt, och därför behöver vi allt stöd vi kan få. Den digitala coachen bidrar med ett sådant stöd utan att utbildaren får mycket mer att göra.

Läs mer på www.knowly.com/sv eller kontakta VGR Akademin för mer information.

Senast uppdaterad: 2019-04-18 11:03