Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildare

För att ta tillvara på den kompetens och erfarenhet som finns inom VGR och erbjuda karriärvägar så är en stor del av våra utbildare anställda inom regionen.

I våra kurser och seminarier använder Utbildningsenheten för psykologer i så stor utsträckning som möjligt psykologer anställda i Västra Götalandsregionen som föreläsare, kursansvariga, examinatorer, specialistkollegiementorer etcetera. Detta som ett sätt att sprida den kunskap som finns inom regionen, men också för att bereda karriärvägar för dig som vill och behöver nya utmaningar. Så småningom kommer ett nätverk för utbildare att bildas. Din enhet kommer ersättas för din lön för det arbete du gör i Utbildningsenhetens regi.

Utbildning som stöd i rollen som utbildare, Utbildningsplanering för effekt i verksamhet, gavs för första gången HT19 i samarbete med Kunskapsstöd för Psykisk Hälsa (KPH) och planeras gå minst en gång per år.

Mer information om utbildningen och nästa startdatum kommer inom kort.

 

Senast uppdaterad: 2021-11-09 16:41