Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildare

För att ta tillvara på den kompetens och erfarenhet som finns inom VGR och erbjuda karriärvägar så är en stor del av våra utbildare anställda inom regionen.

I våra kurser och seminarier använder Utbildningsenheten för psykologer i så stor utsträckning som möjligt psykologer anställda i Västra Götalandsregionen som föreläsare, kursansvariga, examinatorer, specialistkollegiementorer etcetera. Detta som ett sätt att sprida den kunskap som finns inom regionen, men också för att bereda karriärvägar för dig som vill och behöver nya utmaningar. Är du intresserad av att höra mer om rollen som "Utbildare" hos oss är du välkommen att kontakta vår STP-studierektor Emma Jacobsson Jensen: emma.k.jacobsson@vgregion.se 

VGR Akademin erbjuder en utbildning som ger stöd i rollen som utbildare: Utbildningsplanering för effekt i verksamhet. Den gavs för första gången HT19 i samarbete med Kunskapsstöd för Psykisk Hälsa (KPH) och planeras gå minst en gång per år.

 

Senast uppdaterad: 2022-06-15 14:13