Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Specialistutbildning

Stort fokus i VGR:s specialistkurser är på att psykologen ska kunna använda sina kunskaper i verksamheten, på patientcentrering och på jämlik vård. Här finns information om pågående och kommande specialistkurser.

Specialistkurser

Våra specialistkurser är ackrediterade av Sveriges Psykologförbund. I kursbeskrivningen anges för vilka specialiteter som kursen räknas som fördjupningskurs. Kursen kan godkännas som breddkurs inom andra inriktningar beroende på den enskildes psykologens studieplan. Ansökningsperiod för vårterminen är mellan 15 oktober - 15 november och för höstterminen mellan 15 april- 15 maj.

Du hittar information om Utbildningsenhetens samlade utbud av specialistkurser under Utbildningsaktiviteter

Långsiktig planering

Du hittar Utbildningsenhetens långsiktiga planering under Länkar och dokument på sidan Om utbildningsenheten.

Nya kurser och andra utbildningsaktiviteter planeras kontinuerligt och planeringen kan komma att förändras. Har du några synpunkter eller önskemål, hör gärna av dig till oss!

Långsiktig planering

Vanliga frågor och svar om specialistutbildningen

Utbildningsenheten får många frågor kring Specialistutbildning för psykologer och även angränsande frågeställningar och har därför sammanställt dessa på sidan Vanliga frågor och svar om specialistutbildningen.

Vanliga frågor och svar om specialistutbildningen

Om du har någon fråga som du inte hittar svaret på, maila gärna den till Utbildningsenheten.

utbildningsenheten@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-07-06 10:48