Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Budgetering

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som är ekonom i Västra Götalandsregionen och vill öka dina kunskaper om det som är unikt med att arbeta i en region.

Utbildningen vänder sig till dig som är ny användare och som ska ha behörighet till personalöversikten, godkänna frånvaro och godkänna arbetsförändringar i Heroma. Du kommer att få grundläggande kunskaper i Heroma.

Utbildningen vänder sig till dig som är ny användare och som ska ha full behörighet i Heroma. Du kommer att få grundläggande kunskaper i schemahantering och rapportering i Heroma.

Utbildningen vänder sig till dig som ny användare och som ska godkänna ärende via Självservice. Här krävs att det i din närhet finns en Heromarapportör som utför arbetsuppgifter i Heroma.

Detta är en kompletterande utbildning för dig som ska ha full behörighet i Heroma. Du har sedan tidigare behörigheten Chef, men ska nu även arbeta med schemaplanering och saldo/stämplingar i Heroma.

Senast uppdaterad: 2019-01-04 09:41