Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Med102 Koordinering av rehabiliteringsprocessen

Kursen vänder sig till personal som innehar funktionen och uppdraget att koordinera insatser för en effektiv sjukskrivnings- och rehabiliteringsprocess för patienter på vårdenheten.

Utbildningen ger 7,5 högskolepoäng (Göteborgs Universitet)

VGR erbjuder en kompetensstege för funktionen rehabkoordinering, som består av introduktion, webbmoduler i försäkringsmedicin, temadagar, och denna uppdragsutbildning som genomförs av Göteborgs universitet.

Om utbildningen

Syfte och innehåll

Kursplan

Upplägg

På grund av Covid-19 kommer höstens föreläsningstillfällen ges i digital form, vilket innebär deltagande från hemorten. Slutseminariet i december är planerat att hållas fysiskt i Göteborg. 

Datum och plats

16 och 18 september.

15-16 oktober

9-10 november

14-15 december 

Antagning

För tillträde till kursen krävs högskoleutbildning motsvarande kandidatexamen 180 hp inom något av hälsovetenskapens huvudområden.
Kursomgång begränsas till 30 deltagare.
Sista anmälningsdag för höstens kurs är den 17 augusti. 

Anmälan till utbildningen görs vid ett tillfälle och inkluderar alla utbildningsdatum för HT 20. För att bli anmäld krävs chefs godkännande.

Anmälan med kursstart 2020-09-16 sista anmälningsdag 2020-08-21

Länk till sida med fullständiga anmälningsvillkor

Avgift

Utbildningen ges av Göteborgs universitet och är i första hand för personal som arbetar i Västra Götaland, som regionanställda eller i verksamheter som har vårdavtal med VGR – och är då avgiftsfri. Externa sökande får delta i mån av plats för 17 000 kronor (inklusive moms).

Utbildare

Kursledare är personal vid den Institutionen för neurovetenskap och fysiologi/ arbetsterapi vid Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitet.

Mer om ämnet

Kursplan

Iréne Johansson

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Christina Andersson

Universitetslektor
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-11-25 08:54