Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Digitala medier

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som inte tidigare publicerat webbsidor i Episerver. Du lär dig de mallar som används på publika webben och på nya intranätet. Framför allt går vi igenom informationssidan.

Utbildningen vänder sig till dig som redan arbetar i VGR:s Episervermallar och som vill lära dig mer om framförallt block. Utbildningen gäller både för publicering på publika webben och på nya intranätet.

Utbildningen vänder sig till dig som tidigare arbetat i VGR:s Episervermallar och som vill lära dig mer om hur vi arbetar med sökord, statistik och kvalitetsverktyg på våra webbplatser. Utbildningen gäller både för publicering på publika webben och på nya intranätet.

Utbildningen erbjuds endast under 2019 och riktar sig till dig som behöver lära dig att uppdatera det gamla intranätet. VGR byter just nu ut sina intranät och senast år 2020 ska alla förvaltningar ha ett nytt intranät.

Utbildningen vänder sig till dig som har arbetat med VGR:s gamla intranät och som nu ska arbeta i det nya intranätet. Utbildningen erbjuds endast under 2019.

Utbildningen vänder sig till dig som behöver kunskap om hur VGR arbetar med utveckling och förvaltning av IS/IT-stöd. IS/IT-styrmodell vänder sig till dig som har en roll i IS/IT-styrmodell som objektägare, objektledare, objektspecialist eller samordnare IS men också till dig som behöver kunskapen i någon annan befattning eller roll. Inga förkunskaper krävs.

Senast uppdaterad: 2018-04-30 14:40