Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Digitala medier

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som vill förstå och förbättra användarens upplevelse av din webbplats. Med statistik på vad besökarna efterfrågar kan du bättre prioritera innehållet på din webbplats med hjälp av Matomo.

Utbildningen vänder sig till dig som inte tidigare publicerat webbsidor i Episerver. Du lär dig de mallar som används på publika webben och på nya intranätet. Framför allt går vi igenom informationssidan.

Utbildningen vänder sig till dig som redan arbetar i VGR:s Episervermallar och som vill lära dig mer om framförallt block. Utbildningen gäller både för publicering på publika webben och på nya intranätet.

Utbildningen vänder sig till dig som tidigare arbetat i VGR:s Episervermallar och som vill lära dig mer om hur vi arbetar med sökord, statistik och kvalitetsverktyg på våra webbplatser. Utbildningen gäller både för publicering på publika webben och på nya intranätet.

Utbildningen vänder sig endast till dig som har arbetat med VGR:s gamla intranät och som nu ska arbeta i det nya intranätet. Du som inte tidigare arbetat i Episerver bör istället gå Episerver steg 1

Utbildningen vänder sig till dig som är ny användare av enkätverktyget Esmaker.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med enkäter och som är van användare av enkätverktyget Esmaker.

Utbildningen vänder sig till dig som behöver kunskap om hur VGR arbetar med utveckling och förvaltning av IS/IT-stöd. IS/IT-styrmodell vänder sig till dig som har en roll i IS/IT-styrmodell som objektägare, objektledare, objektspecialist eller samordnare IS men också till dig som behöver kunskapen i någon annan befattning eller roll. Inga förkunskaper krävs.

Senast uppdaterad: 2020-08-25 11:14