Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Episerver - steg 3

Utbildningen vänder sig till dig som tidigare arbetat i VGR:s Episervermallar och som vill lära dig mer om hur vi arbetar med sökord, statistik och kvalitetsverktyg på våra webbplatser. Utbildningen gäller både för publicering på publika webben och på nya intranätet.

Om utbildningen

Innehåll

  • Vad är sökmotoroptimering och hur gör man?
  • Hur ser du besöksstatistik för din webbplats?
  • Vad kan du använda statistiken till? 
  • Hur arbetar du med kvalitetsverktyget Siteimprove

Utbildningsform och material

Utbildningen består av två delar där förmiddagen består av gemensam genomgång. På eftermiddagen arbetar du vidare med din egen hemsida och har möjlighet att få hjälp med dina problem och frågeställningar. Utbildningen förutsätter att du har grundläggande kunskap om webbpublicering i Episerver och arbetar aktivt med någon av VGR:s webbplatser.

Ta med egen dator. 

Eftersom webbmallarna uppdateras var sjätte vecka finns inget tryckt utbildningsmaterial. Du hittar uppdaterade manualer och riktlinjer i webbhandboken.
Webbhandboken

Utbildningslängd

1 dag

Datum och anmälan 

Inga aktuella datum.

 

Just nu pågår arbete med planering av nya utbildningar efter genomförd upphandling av leverantörer för regiongemensamma utbildningar. En del av de nya utbildningarna kommer påminna om sådana utbildningar som idag finns i utbildningskatalogen medan andra kommer att vara helt nya. Vi kan inte svara på frågor om vilka utbildningar som kommer erbjudas framöver, men datum och utbud presenteras löpande.

Länk till sida med fullständiga anmälningsvillkor

Plats

Göteborg

Avgift

1 950 kr

Ansvarig

Enhet digitala medier, Koncernkontoret

Emma Martinfält Hedman

Utbildningskoordinator
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2019-10-14 11:22