Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Grafik, foto och film

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig att hantera de vanligaste funktionerna för att skapa bilder och illustrationer i Illustrator.

Utbildningen vänder sig till dig som bara har arbetat lite grann i design-/layoutprogrammet Indesign eller som är ny användare. För utbildningen krävs att du har god datorvana.

Utbildningen vänder sig till dig som har arbetat en del i design-/layoutprogrammet Indesign. Utbildningen kräver kunskap om Indesigns grunder och en god datorvana.

Utbildningen riktar sig till användare av Picsara, Västra Götalandsregionens IT-system för hantering av medicinsk media.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna för att göra en enkel film med hjälp av mobilen eller filmkamera.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna för filmredigering samt till dig som vill komponera ihop dina korta filmklipp till en sammansatt film.

Senast uppdaterad: 2018-08-14 20:12