Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Praktiskt filmskapande

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna för att göra en enkel film med hjälp av mobilen eller filmkamera.

En heldagsutbildning med praktiska råd och tips om bildkomposition, utrustning, ljud, ljus och miljö. Vill du lära dig att redigera filmer för publicering på webben, rekommenderar vi att du går utbildningen Premiere Pro, filmredigering. Det är bra men inte nödvändigt att ha med sig ett eget projekt.

Ta med mobiltelefon med HD-kamera funktion. Du kan även använda valfri filmkamera eller systemkamera med filmfunktion. Ta gärna med instruktionsboken till din mobil eller kamera. Utbildningen ges med fokus på det praktiska filmskapandet.

Om utbildningen

Innehåll

Utbildningen innehåller teoretiska och praktiska övningar där vi lär oss:

  • Bildkomposition
  • Dramaturgi
  • Redigering
  • Ljud
  • Kamerateknik

Utbildningsform och material

Utbildningen genomförs i datasal och varvar genomgångar med praktiska övningar.

Fika på för- och eftermiddagen ingår. Lunch ingår inte.

Utbildningslängd

1 dag

Plats

Göteborg

Avgift

2 145 kr

Datum och anmälan

Under 2019 görs anmälan till utbildningen direkt hos Folkuniversitetet. I meddelandefältet anger du fakturaadress, ditt beställar-id samt eventuell specialkost.

Anmälan 2019-09-05 sista anmälningsdag 2019-08-21

Instruktion för anmälan hos Folkuniversitetet

Ansvarig

Folkuniversitetet

Kontakt Folkuniversitetet

Senast uppdaterad: 2019-05-28 16:23