Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kontorsprogram

Utbildningar

Utbildningen passar dig som behöver lagra data och kunna skapa rapporter från databaser.

Utbildningen vänder sig till dig som behöver framställa pdf-filer för exempelvis tryck, webben eller skärmpresentationer och som vill kunna använda alla möjligheter med Acrobat. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen vänder sig till dig som är ovan användare av datorn.

Utbildningen vänder sig till dig som är ny användare av enkätverktyget Esmaker.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med enkäter och som är van användare av enkätverktyget Esmaker.

Utbildningen vänder sig till dig som behöver lära dig grunderna, skapa kalkyler och använda diagram, så att du kan hantera Excel på ett effektivt sätt. Är du tidigare användare av Excel och endast vill fräscha upp dina kunskaper så rekommenderar vi utbildningen Excel - steg 1, intensiv.

Utbildningen vänder sig till dig som tidigare har arbetat lite i Excel och vill friska upp dina kunskaper. Utbildningen är perfekt för dig som känner att du behöver en snabb repetitionsdag inför någon av de mer avancerade utbildningarna i Excel.

Utbildningen Excel - steg 2 är till för dig som arbetar med Excel och vill effektivisera ditt arbete ytterligare. Du behärskar grunderna i Excel, men vill bygga vidare på dina kunskaper.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med ekonomi och vill kunna använda Excel på ett effektivt sätt i ditt arbete.

Utbildningen vänder sig till HR- och vårdpersonal som vill kunna skapa och hantera stora mängder av information i Excel på ett effektivt och tidsbesparande sätt. Utbildningen vänder sig till dig som i huvudsak använder Excel som ett register och rapportprogram och sällan gör några beräkningar.

Utbildningen vänder sig till dig som har goda kunskaper i Excel och vill lära dig mer avancerade funktioner med tabeller. Utbildningen är ett bra komplement till utbildningen Excel - steg 1, intensiv. En grundförståelse av listor och tabeller introduceras i Excel - steg 1.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig det nya arbetssättet och nyttja möjligheterna med Office 365.

Utbildningen vänder sig till dig som vill använda OneNote som ett verktyg för det papperslösa kontoret.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna i Outlook 2016 och Skype samt hur dessa interagerar med varandra. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen är till för dig som vill effektivisera ditt arbete genom att arbeta mer strukturerat och smart med Outlook.

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper i Powerpoint och är lämplig för dig som vill skapa professionella presentationer som slagkraftigt och effektfullt förmedlar ditt budskap. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen riktar sig till medarbetare som samarbetar kring dokument.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna i Word för att effektivt kunna skriva och redigera olika textdokument såsom protokoll, PM, rapporter eller uppsatser. Inga förkunskaper krävs.

Senast uppdaterad: 2019-01-24 14:03