Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kontorsprogram

Utbildningar under planering.

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som lära dig grundläggande funktioner och användbara snabbkommandon i den senaste versionen av kalkylprogrammet Excel.

Utbildningen vänder sig till dig som tidigare gått utbildningen Excel 2016 Grundkurs eller dig som redan har grundläggande kunskap. Utbildningen passar även för användare som har Excel 2013.

Utbildningen vänder sig till dig som vill komma igång med kalkylering och automatisering i Office 365.

Utbildningen vänder sig till dig som är ny personal eller som snabbt vill komma igång med Office 365. Oavsett vilken roll du har så erbjuder Office 365 en mängd digitala kommunikationsmöjligheter och samarbetsytor.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig att arbeta med digitala anteckningar och att samla all information som text, bild och video som kan ingå i ett projekt. Utbildningen passar även för användare som har Excel 2013.

Utbildningen vänder sig till dig som vill komma igång med digitala anteckningar i OneNote Online.

Utbildningen vänder sig till dig som vill  lära dig grundläggande funktioner i programmet så som att skriva och svara på e-post, att bifoga filer eller länkar, att skapa kategorier för inkommande e-post och att flagga meddelanden vars innehåll behöver följas upp.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig att hantera grundinställningar och vyer i den senaste versionen av presentationsprogrammet PowerPoint. Du lär dig de grundläggande funktionerna och användbara snabbkommandon i den senaste versionen av kalkylprogrammet Excel.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig att skapa minnesvärda presentationer genom att visualisera mer, ta bort kommunikativt brus samt skapa enkelhet i alla dina framtida presentationer.

Utbildningen vänder sig till dig som vill komma igång med PowerPoint i Office 365.

Utbildningen vänder sig till dig som  vill lära dig grunderna i ordbehandlingsprogrammet och ta del av användbara tips och snabbkommandon.

Utbildningen vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper i ordbehandlingsprogrammet.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig knep för att effektivisera ditt arbete i Microsoft Word.

Utbildningen vänder sig till dig som vill komma igång med ordbehandlingsprogrammet Word i Office 365.

För dig som vill gå flera nätbaserade utbildningar i vårt Officeutbud så finns Premiumpaketet. Under 12 månader från ditt köp har du tillgång till alla utbildningar nedan.

Senast uppdaterad: 2020-01-02 14:14