Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kontorsprogram

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig importera bild- och textmaterial, arbeta med enklare formatering och layout men också hur du exporterar och skriver ut din färdiga trycksak.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig grundläggande funktioner och användbara snabbkommandon i den senaste versionen av kalkylprogrammet Excel.

Utbildningen vänder sig till dig som tidigare gått utbildningen Excel 2016 Grundkurs eller dig som redan har grundläggande kunskap. Utbildningen passar även för användare som har Excel 2013.

Utbildningen vänder sig till dig som vill komma igång med kalkylering och automatisering i Office 365.

I den här utbildningen får du lära dig olika tips och tricks i Office 365. Fokus läggs på de vanligaste programmen och tjänsterna Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneDrive.

Den här utbildningen vänder sig till dig som vill ha smarta sätt att hantera din Office 365-profil och sortera information. Du och dina kollegor får lätt koll på och hittar enkelt varandras pågående arbeten och projekt.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig ladda upp videos. Med Stream skapar du utbildningskanaler för personer i organisationen. Stream ger dig möjligheter med videokommunikation som kan fungera som ett komplement till vanlig textkommunikation.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar tillsammans med andra och behöver skapa samarbetsformer och dela information för att underlätta ett gemensamt arbete. Microsoft Teams - Office 365 är i dagsläget inte en tillgänglig programvara  i VGR. Utbildningen finns med i vårt utbud för dig som vill förbereda dig.

Utbildningen vänder sig till dig som vill kunna ställa frågor i Yammer-grupper, meddela, ge feed-back där alla i gruppen/organisationen kan engageras

Utbildningen vänder sig till dig som är ny personal eller som snabbt vill komma igång med Office 365. Oavsett vilken roll du har så erbjuder Office 365 en mängd digitala kommunikationsmöjligheter och samarbetsytor.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig att arbeta med digitala anteckningar och att samla all information som text, bild och video som kan ingå i ett projekt.

Utbildningen vänder sig till dig som vill komma igång med digitala anteckningar i OneNote Online.

Utbildningen vänder sig till dig som vill  lära dig grundläggande funktioner i programmet så som att skriva och svara på e-post, att bifoga filer eller länkar, att skapa kategorier för inkommande e-post och att flagga meddelanden vars innehåll behöver följas upp.

I den här utbildningen får du lära dig grunderna i datamodelleringsverktyget Power BI Desktop. Med några enkla klick kan du visualisera dina data och dela insikter i din organisation.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig hur du skapar en film av ditt bildspel för att kunna publicera den till exempel i Lärplattformen eller på en webbsida.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig att hantera grundinställningar och vyer i den senaste versionen av presentationsprogrammet PowerPoint.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig att skapa minnesvärda presentationer genom att visualisera mer, ta bort kommunikativt brus samt skapa enkelhet i alla dina framtida presentationer.

För dig som vill gå flera webbutbildningar i vårt Officeutbud så finns Premiumpaketet. Under 12 månader från ditt köp har du tillgång till alla utbildningar nedan.

Utbildningen vänder sig till dig som vill komma igång med PowerPoint i Office 365.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig att ha nätmöten, orientera dig runt i programmet, skapa grupper och lägga till kontakter samt förbereda och starta videomöten. Det är enkelt att komma igång och delta.

Utbildningen vänder sig till dig som har ett behov av att använda nätmöten för att kunna organisera samarbete och kommunikation i exempelvis en utbildning. Du får grundläggande kunskaper i Skypes funktioner och bör vara intresserad av nätbaserat lärande för att kunna tillägna dig utbildningen.

Utbildningen vänder sig till medarbetare som samarbetar kring dokument.

Utbildningen vänder sig till medarbetare som samarbetar kring dokument i SOFIA.

Utbildningen vänder sig till dig som kommer ha rollen som mötesledare och vill ha koll på tekniken. Utbildningen är grundläggande.

Utbildningen vänder sig till dig som vill få en kort och enkel utbildning hur du skapar de bästa förutsättningarna för ett distansmöte.

Utbildningen vänder sig till dig som ska arrangera och hålla möten i Microsoft Teams. Utbildningen ger dig grundläggande färdigheter.

Utbildningen vänder sig till dig som har fokus på att skapa möten som ger effekt - möten med balans mellan effektivitet och hög energi.

Utbildningen vänder sig till dig som vill komma igång med webbseminarium. Du får lära dig vilken utrustning du behöver och hur du kopplar in rätt saker på rätt sätt.

Utbildningen vänder sig till dig som  vill lära dig grunderna i ordbehandlingsprogrammet och ta del av användbara tips och snabbkommandon.

Utbildningen vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper i ordbehandlingsprogrammet.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig knep för att effektivisera ditt arbete i Microsoft Word.

Utbildningen vänder sig till dig som vill komma igång med ordbehandlingsprogrammet Word i Office 365.

Senast uppdaterad: 2020-02-14 12:47