Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Microsoft Planner - Office 365(webbutbildning)

Utbildningen vänder sig till dig som söker verktyg för samarbetsformer vilket underlättar ett teams arbete. Microsoft Planner - Office 365 är i dagsläget inte en tillgänglig programvara i VGR. Utbildningen finns med i vårt utbud för dig som vill förbereda dig.

Genom Microsoft Planner - Office 365 kan du och dina kollegor enkelt samarbeta och få ett visuellt stöd för uppgifter. Programmet underlättar teamets planering och erbjuder möjligheter att fördela uppgifter, dela filer, organisera anslagstavlor och chatta med varandra om det pågående arbetet samt att få uppdateringar när arbetet fortskrider.

Det här är en generell utbildning och kan vid enstaka tillfällen visa och/eller hänvisa till funktioner som VGR som organisation inte tagit in eller arbetar med på samma sätt.

Om utbildningen

Innehåll

  • Skapa nya planer och lägg till buckets
  • Lägg till och tilldela uppgifter
  • Flytta kort och markera slutförda uppgifter
  • Följ hur projektet fortskrider
  • Koppla på Microsoft Planner i Microsoft Teams

Upplägg och material

En helt nätbaserad utbildning som genomförs i Diplomas utbildningsportal. Köpt utbildning kan nyttjas i 12 månader och du kan välja att se utbildningen med svensk text. 

Utbildningslängd

Räkna med att du behöver avsätta 2 timmar för att genomföra utbildningen, utbildningens effektiva tid är 25 minuter. Den är flexibel och du kan pausa, gå tillbaka eller repetera när det passar dig.

Avgift

795 kr

Känner du till Premiumpaketet? Där ingår alla Officeutbildningarna för 1 790 kr under 12 månader. Premiumpaketet är kopplat till en användare.

Vid köp behövs VGR-id, mejladress, förvaltningsnamn och beställar-id

Vill du veta mer eller köpa

Du får veta mer och kan testa ett kapitel av utbildningen i Microsoft Planner – Office 365

Eller titta in i Premiumpaketet i portalen.

Senast uppdaterad: 2020-07-06 14:46