Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Microsoft Teams - Office 365 (webbutbildning)

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar tillsammans med andra och behöver skapa samarbetsformer och dela information för att underlätta ett gemensamt arbete. Microsoft Teams - Office 365 är i dagsläget inte en tillgänglig programvara  i VGR. Utbildningen finns med i vårt utbud för dig som vill förbereda dig.

Microsoft Teams är mötesplatsen för samarbete i Office 365. I Microsoft Teams knyts kontakter, innehåll och verktyg samman. I det här programmet kan din dagliga digitala kommunikation inom organisationen äga rum. Teamet kan kommunicera, producera och samarbeta i en och samma applikation för ökad effektivitet.

Det här är en generell utbildning och kan vid enstaka tillfällen visa och/eller hänvisa till funktioner som VGR som organisation inte tagit in eller arbetar med på samma sätt.

Om utbildningen

Innehåll

  • Skapa team och kanaler
  • Chatta och dela filer
  • Schemalägga videomöte och andra möten

Upplägg och material

En helt nätbaserad utbildning som genomförs i Diplomas utbildningsportal. Köpt utbildning kan nyttjas i 12 månader och du kan välja att se utbildningen med svensk text. 

Utbildningslängd

Räkna med att du behöver avsätta 2 timmar för att genomföra utbildningen, utbildningens effektiva tid är 26 minuter. Den är flexibel och du kan pausa, gå tillbaka eller repetera när det passar dig.

Avgift

Känner du till Premiumpaketet? Där ingår alla Officeutbildningarna för 1 790 kr under 12 månader. Premiumpaketet är kopplat till en användare.

Vid köp behövs VGR-id, mejladress, förvaltningsnamn och beställar-id

Vill du veta mer eller köpa

Du får veta mer och kan testa ett kapitel av utbildningen i Microsoft Teams – Office 365

Eller titta in i Premiumpaketet i portalen.

Lili Kerf

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-07-06 15:00