Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Virituella möten (webbutbildning)

Utbildningen vänder sig till dig som har fokus på att skapa möten som ger effekt - möten med balans mellan effektivitet och hög energi.

Du får ta del av många konkreta tips på vad du kan förbereda innan mötet, vad du bör göra under mötet samt vad du bör tänka på avseende olika tekniska lösningar såsom telefonsamtal, videosamtal och webbseminarium. Du får även utföra egna övningar kopplat till din verksamhet, för att implementera råden direkt i din vardag.

Det här är en generell utbildning och kan vid enstaka tillfällen visa och/eller hänvisa till funktioner som VGR som organisation inte tagit in eller arbetar med på samma sätt.

Om utbildningen

Innehåll

  • Fördelar med virtuella möten
  • Fakta om möten
  • Balansen mellan effektivitet och hög energi
  • Mötesförberedelser
  • Den moderna lägerelden - att få tekniken att fungera
  • Tips att utföra under mötet
  • Tips för möten via telefon, video och webbseminarium
  • Att sätta spelregler för mötet

Upplägg och material

En helt nätbaserad utbildning som genomförs i Diplomas utbildningsportal. Köpt utbildning kan nyttjas i 12 månader och du kan välja att se utbildningen med svensk text.

Utbildningslängd

Räkna med att du behöver avsätta en halv dag för att genomföra utbildningen, utbildningens effektiva tid är 46 minuter. Den är flexibel och du kan pausa, gå tillbaka eller repetera när det passar dig.

Avgift

795 kr

Känner du till Premiumpaketet? Där ingår alla Officeutbildningarna för 1 790 kr under 12 månader. Premiumpaketet är kopplat till en användare.

Vid köp behövs VGR-id, mejladress, förvaltningsnamn och beställar-id

Vill du veta mer eller köpa

Du får veta mer och kan testa ett kapitel av utbildningen i Virituella möten

Eller titta in i Premiumpaketet i portalen.

Lili Kerf

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-07-06 15:02