Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coachande förhållningssätt

Utbildningen riktar sig till både dig som är chef och till dig som inte har ett formellt chefsansvar. Du kan vara ny i din roll eller ha en längre tids erfarenhet i att coacha, det finns något nytt att lära för alla . Det behövs inga förkunskaper. Du kan tex arbeta som; Chef, teamledare, projektledare, controller, utvecklingsledare, coach, verksamhetsutvecklare eller inom HR mm.

Utbildningen har en röd tråd i två dimensioner - konkreta verktyg och ökad självinsikt. Sannolikt blir din största behållning en ökad insikt över din kommunikationsstil. Detta genom att du relaterar ditt agerande till metod och samtalstekniker i ett flertal praktiska övningar med tillhörande konstruktiv feedback. Med coachning som bas får du med dig konkreta verktyg in i din arbetsvardag.

Om utbildningen

Innehåll

Utbildningen ger dig en ökad medvetenhet om hur du leder ett samtal, för dialog och ger konstruktiv feedback – allt för att engagera och skapa största möjliga delaktighet och ansvar. 

  • Verktyg för framgångsrik kommunikation
  • Föra samtal mot mål
  • Lyssna aktivt och använda utforskande och motiverande frågemetodik
  • Ökad förmåga att ge och ta emot konstruktiv feedback
  • Ökad självinsikt över egen kommunikationsstil och fallgropar
  • Konkreta verktyg och samtalstekniker

Upplägg och material

Innan du kommer till utbildningen; läs några rader om öppen frågemetodik och ta med dig en privat vardaglig utmaning OCH en utmaning i ditt arbete (ärende) som inte är löst. I utbildningen varvas teori med praktisk övning, reflekterande team och gruppdiskussioner. Efter de två första dagarna får du tillgång till en digital coach som är med dig fram till utbildningens sista halvdag.

Utbildningslängd

2, 5 dagar

Datum och anmälan

Anmälan Göteborg 2020-10-08 - 2020-10-09 och 2020-11-06 sista anmälningsdag 2020-09-24

Länk till sida med fullständiga anmälningsvillkor

Avgift

3 000 kr

Mer om ämnet

Referenslitteratur; Coaching vad-varför-hur, Susann Gjerde - Ledarskapsmodellen (UL), Larsson, Ander & Lundin - Dialogen och konsten att tänka tillsammans, William Isaacs.

 

Anna Östman

Utbildningskoordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-06-03 11:52