Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Karriärutvecklingsmodellen i VGR (webbutbildning)

Utbildningen vänder sig i första hand till chefer. Syftet är att ge chefen en övergripande förståelse av karriärutvecklingsmodellen och hur den kan stötta chefen i arbetet med att förbättra verksamhetens kompetensförsörjning.

Utbildningen ska även ge kunskap om hur införandet av karriärutvecklingsmodellen kommer att gå till, samt hur du som chef kan leda införandet av modellen på din enhet. Syftet med utbildningen är också att bidra till att vi får ett gemensamt synsätt på karriärutvecklingsmodellen.

Efter införandet av karriärutvecklingsmodellen kan utbildningen användas när du som chef vill uppdatera dig i modellen men även som en introduktion för nya chefer och nya HR-medarbetare.

Om utbildningen

Innehåll

Utbildningen består av sex delar som alla är kopplade till Karriärutvecklingsmodellen i VGR:

  • Bakgrund till modellen
  • Kopplingen till kompetensförsörjningsprocessen
  • Kopplingen till lön 
  • Hur använder jag som chef karriärutvecklingsmodellen
  • Hur går införandet till
  • Verktyg som stöd för mig som chef

Upplägg och material

Helt nätbaserad utbildning publicerad i Lärplattformen. För att genomföra utbildningen behövs dator, surfplatta eller smarttelefon med högtalare eller hörlurar. Utbildningen är upplagd som en presentation med en röst som läser de olika delarna. Det är även möjligt att läsa texten själv. Du väljer själv om du vill gå alla avsnitt på en gång eller bara några av dem. Vi rekommenderar dock att du går alla delar.

Utbildningslängd

Cirka en timme

Ansvarig

Heidi Ström

Starta utbildningen

Starta utbildningen i Lärplattformen

Mer om ämnet

Karriärutvecklingsmodeller på VGR:s intranät

Anna Östman

Utbildningskoordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-01-31 14:10